

# **Advisory Design Panel Meeting Agenda**

February 10<sup>th</sup> 2022, 6:00pm

Committee Room and Online on TEAMS, District Hall 355 West Queens Road

| Topic   | Person              | Time      | Allotted Time (minutes) |
|---|---------------------|-----------|-------------------------|
| 1. Panel Welcome  |                     |           |                         |
| Online Meeting Buffer                                       | Panel               | 6:00-6:10 | 10 minutes              |
| 2. Administration   |                     |           |                         |
| a) Attendance (see page 2)                                  | Chair               | 6:10-6:12 | 2 minutes               |
| b) Staff announcements and<br>Online Meeting Protocol       | Chair & Kevin Zhang | 6:12-6:17 | 5 minutes               |
| c) Adoption of Minutes:<br>Meeting of December 9th,<br>2021 |                     | 6:17-6:20 | 3 minutes               |
|   |                     |           |                         |

| Topic             | Person | Time | Allotted Time (minutes) |
|-------------------|--------|------|-------------------------|
| 3. Project Review |        |      |                         |

a) Address: 1541 – 1557 Bond St

Details: OCP Amendment, Rezoning and DP for six-storey 65-unit market rental building

| Presentation Set Up  | Presentation Team   | 6:20-6:25 | 5 minutes  |
|--|---|-----------|------------|
| Introduction by Staff and Clarification<br>Questions for Staff | Emel Nordin, <i>DNV</i><br><i>Planner</i>                                   | 6:25-6:35 | 10 minutes |
| Applicant Team Presentation                                    | Reza Salehi, Architect,<br>Salehi Architect Inc.                            | 6:35-6:55 | 20 minutes |
|  | Daryl Tyacke,<br>Landscape Architect,<br>ETA Landscape<br>Architecture Inc. |           |            |
| Clarification Questions for Applicant<br>Team                  | Panel   | 6:55-7:05 | 10 minutes |
| Urban Designer Comments  | Alfonso Tejada  | 7:05-7:15 | 10 minutes |
| Panel Individual Comments,<br>Discussion, Motion, and Vote     | Panel   | 7:15-8:00 | 45 minutes |

| Topic               | Person      | Time      | Allotted Time (minutes) |
|---------------------|-------------|-----------|-------------------------|
| 4. Close of Meeting |             |           |                         |
| Close of Meeting    | Kevin Zhang | 8:00-8:05 | 5 minutes               |



# **Advisory Design Panel Meeting Agenda**

February 10<sup>th</sup> 2022, 6:00pm

Committee Room and Online on TEAMS, District Hall 355 West Queens Road

## Attendance

## **Panel Members**

Alexis Chicoine, Disabilities Representative Don Aldersley, Building Industry Representative

James Blake, P Eng Jean-Pierre Mahe, AIBC

Joshua Bernsen, AIBC Kelvin Lit, AIBC

Rajesh Kumar, AIBC Nancy Paul, BCSLA

Sgt Kevin Bracewell, RCMP

Kevin Zhang, Staff Liaison Alfonso Tejada, Urban Designer

Emel Nordin, *Planner* 

#### Regrets

Nathan Shuttleworth, *Development Industry Representative* 

#### **Presenters**

Reza Salehi, Architect from Salehi Architect Inc.

Daryl Tyacke, Landscape Architect from ETA Landscape Architecture Inc.